fbpx
Сьогодні
09:47 29 Бер 2020

Під час карантину злочинність в Україні скоротилася на 30%, - Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про значне зниження рівня злочинності в умовах карантину та епідемії коронавірусу в Україні

"Рівень злочинності по всіх статтях знизився на 30%, — сказав Аваков у ефірі каналу "Україна", — однак активізувалися шахраї". За словами глави МВС, зловмисники користуються обставинами карантину.

"Ми дуже активно намагаємося реагувати на всі фейки. Наприклад, недавно була ситуація, коли надсилали смс-повідомлення ніби якась фірма повинна ходити по квартирах і дезінфікувати приміщення. Поліція це відстежувала. Відсилали смс-повідомлення з попередженням, що це шахраї. Але такі злочини не є системними", — підкреслив міністр.

Найгіршим злочином Аваков називав порушення режиму карантину.

"Люди наражають на небезпеку не тільки себе, але й своїх рідних і оточуючих. Поки нам не потрібно вводити надзвичайний стан або комендантську годину, але карантин повинен бути максимально повним. Я хочу подякувати всім, хто дотримується карантинного режиму. Якщо доведеться вводити комендантську годину, як це вже зробили в ряді європейських країн, то доведеться вводити надзвичайний стан", — додав міністр.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: