fbpx
Сьогодні
14:55 29 Бер 2020

Нардеп поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами. Глава ОПУ вимагає розслідування

Денис Єрмак

Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких, ймовірно, брат голови Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – проводить переговори про працевлаштування на певні посади в органах влади.

Про це йдеться у публікації парламентаря у Facebook.

«Відеодокази, як Єрмак через свого брата «барижить» державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки, ну і, звичайно, заробіток на державі», — написав Лерос.

Серед запропонованих посад звучали Київська митниця, Міністерство інфраструктури та Укрзалізниця. Також спілкувалися про телеканал «Україна» та Національний комплекс «Експоцентр України».

На поширених відеозаписах зазначені дати знімання — 20 серпня, 16 та 23 вересня, 3 жовтня 2019 року. Наразі опубліковано 11 відео.

«Андрій Борисович, ти ворог України і тобі краще піти, поки по-хорошому. P.S. Андрій Борисович, не поспішай відмовлятися від брата, це ще не все», — додав депутат.

Зокрема, у розмові про посади в Київській митниці неназваний чоловік сказав: «Тобто жодної інформації про мене вам не передавали?.. Я сюди йшов, і мені казали, що там вже питання вирішене».

Видео доказательства как Ермак через своего брата барыжит государственными должностями, внедряет свою программу в…

Posted by Geo Leros on Sunday, March 29, 2020

У відповідь на це  Єрмак повідомив, що сьогодні ж, 29 березня, подасть заяви до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань.

«Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса», — зазначив глава ОП.

Він розповів, що його брат Денис з 2014 року їздив у зону бойових дій як доброволець, і його «добре знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів».

«Я і моя родина — чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом. Гео Лерос, і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають, навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Якщо говорити про «червоні лінії», за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов», — додав Єрмак.

Глава ОП уточнив, що особисті інтереси парламентаря «виявилися важливішими за спільну мету, з якою партія «Слуга Народу» йшла на вибори».

Доброго всім дня! Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком…

Posted by Андрій Єрмак on Sunday, March 29, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: