fbpx
Сьогодні
23:25 28 Бер 2020

У Вінниці обмежили в'їзд в місто

У Вінниці ввечері 28 березня будуть введені обмеження на в'їзд у місто через посилення карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусу.

Про це  повідомляє  поліція Вінницької області на сторінці.

За даними поліції, в'їхати до Вінниці можна буде лише з київського, немирівського та хмельницького напрямків. На в'їздах працюватимуть карантинні пости, на яких будуть проводити скринінг температури та дезінфекцію транспортних засобів.

Зазначимо, що на Вінниччині станом на 19:00 28 березня коронавірус лабораторно підтвердили у 23 пацієнтів, з них 18 — мешканці Вінниці. Число хворих в області потроїлось. За даними МОЗ на ранок 28 березня в області було зафіксовано 16 випадків коронавірусу, тепер їх 39.

Про це повідомляє Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ.

«На території Вінницької області зареєстровано 78 підозр на COVID-19. У 23 випадках виявлено коронавірус, в тому числі у двох дітей. Зразки матеріалів ще від 16 хворих досліджуються», — йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, лабораторно підтверджені випадки зареєстровано в місті Вінниця — 18, в місті Ладижин — 1, по одному — у Вінницькому, Чернівецькому, Жмеринському і Липовецькому районах.

Ще у 39 випадках діагноз після лабораторного дослідження не підтвердився.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: