fbpx
Сьогодні
08:50 27 Бер 2020

В "АТБ" переконують, що продуктів першої необхідності вистачає, а ажіотаж навколо них спав

Попит на продукти першої необхідності в Україні стабілізувався, а ажіотаж навколо них спав, в порівнянні з початком дії карантину.

Про в ефірі hromadske розповів прессекретар мережі супермаркетів «АТБ» Сергій Демченко.

«Певним чином ми спостерігали ажіотажний попит на початку введення загальнонаціонального карантину, це об'єктивна реальність і на той момент спостерігався певний ажіотаж. Сьогодні ситуація більш-менш стабілізується. Ми працюємо в посиленому режимі. Ситуація з кількістю товарів зараз нормальна», — зазначили в «АТБ».

Раніше генеральний директор мережі супермаркетів «АТБ» Борис Марков пояснював, що зростання цін на харчові продукти та продукти першої необхідності пов'язане зі створенням дефіциту на ринку та скуповуванням продуктів українцями.

Нагадаємо, у Мінсоцполитики заявили, що на період карантину мережа супермаркетів АТБ забезпечить продуктами біля 1 мільйону людей з вразливих верств – продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

Крім того, мережа супермаркетів "АТБ" спільно з поштовою службою "Нова пошта" та онлайн-магазином "Розетка" запускають доставку готових наборів продуктів додому.

Перед тим "АТБ" ввела обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів. У компанії це пояснили тим, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: