fbpx
Сьогодні
23:44 27 Бер 2020

МАУ не планує повертати гроші за скасовані рейси, але пропонує інші способи відшкодування

«Міжнародні авіалінії України» поки не планують повертати «живі» гроші за скасовані рейси. Проте пасажирам пропонують інші способи відшкодування.

Про це президент МАУ Євгеній Дихне розповів  в інтерв'ю «Ліга. Бізнес».

«Повернення грошей можливе в майбутньому, але не в сьогоднішній ситуації. Коли ми повернемося до мирного життя, будемо здатні обробити запити та виконати побажання пасажирів, зможемо запропонувати і такий варіант», — зазначив Дихне.

Він додав, що наразі компанія пропонує два варіанти компенсації за скасований рейс. Перший — перенесення польоту на будь-яку майбутню дату без штрафів. Другий — отримання електронного ваучера на суму невикористаного квитка з бонусом на 25% від цієї суми, який потрібно використати для квитків на рейс МАУ протягом року.

Нагадаємо, МАУ скасували всі рейси до 24 квітня у зв'язку з обмеженнями, які на тлі коронавірусу уряд продовжив до 24 квітня.

Компанія повідомила, що за цих форс-мажорних обставин через велике навантаження контакт-центр тимчасово не приймає дзвінки, тому пасажирам рекомендують таке:

  • заповнити форму зворотного зв'язку на сайті МАУ для внесення змін до квитка;
  • надіслати запит на списання сплачених коштів на електронний ваучер, за допомогою якого можна оформити нові квитки на сайті МАУ протягом року;
  • звертатися за місцем придбання авіаквитка, якщо його було оформлено через агентство.

У компанії додали, що через брак ресурсу не зможуть обробити всі звернення одночасно, тому просять надсилати лише дуже термінові запити, наприклад, для оформлення авіаквитків на травень чи червень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: