fbpx
Сьогодні
14:50 27 Бер 2020

Генпрокурор повідомила, що її заступника Трепака відсторонили від справи Гандзюк

Нещодавно призначена на посаду генерального прокурора України Ірина Венедіктова відсторонила від справи Катерини Гандзюк свого заступника Віктора Трепака. Вона перейшла новому заступнику Олексію Симоненку.

Про це Венедіктова заявила на своїй сторінці у Facebook.

Вона написала, що за новим розподілом обов'язків департамент нагляду за спеціальними органами правопорядку переходить під керівництво Олексія Симоненка, відтак і справа Катерини Гандзюк.

"За Віктором Миколайовичем (Трепаком — ред.) залишаються ті важливі справи, які він проводив. Про що ми з ним проговорили сьогодні вранці. І це його рішення, якщо він вирішить відійти. Група прокурорів в справі залишається та ж сама", — стверджує Венедіктова.

Також Венедіктова прокоментувала інформацію про відсторонення Трепака від справи щодо нападів на громадського активіста Сергія Стерненка в Одесі. Вона нагадала, що раніше її передали з Нацполіції до СБУ через неефективність розслідування.

"Оскільки це питання було озвучено народним депутатом в залі засідань Верховної Ради України і на нараді з МВС і Нацполом ми говорили про ефективність діяльності, говорили про підстави і історію питання. Акцент був зроблений на роботі правоохоронців. Саме про це говорили і активісти. Не треба перекручувати інформацію і розганяти як ще один "реванш", — написала Венедіктова.

Раніше генпрокурорка Венедіктова представила двох нових заступників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: