fbpx
Сьогодні
22:20 27 Бер 2020

Батько Гандзюк звернувся до Зеленського через відставку Трепака та звинуватив Венедіктову у брехні

Батько активістки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк Віктор звернувся до президента України Володимира Зеленського з приводу розслідування справи вбивства доньки та відставки заступник генпрокурора Віктора Трепака.

Про це він написав у Facebook.

"Те, що новий генпрокурор Венедіктова починає свій шлях на посаді з брехні по справі вбивства моєї доньки, Катерини Гандзюк – це відверта ганьба, про яку я не збираюсь мовчати", – написав Гандзюк.

Зокрема, він висловив обурення через відставку Трепака, який, за його словами, перший серйозно взявся за справу та повернув в Україну кримінального авторитета Москала, та призначив нового куратора по справі.

Шок.Володимир Зеленський те що новий генпрокурор Венедиктова починає свій шлях на посаді з брехні по справі вбивста…

Posted by Віктор Гандзюк on Friday, March 27, 2020

Гандзюк відзначив, що часу у прокуратури для розслідування мало і з кожним днем і місяцем шанси на справедливість тануть. Для нього очевидно, що в нового куратора просто немає часу розбиратись у сотнях прізвищ "кримінального ОПГ, що роками вбивало людей на Херсонщині".

На думку Віктора Гандзюка, новий прокурор ламає справу про вбивство його доньки.

"Чому ви терпите це знущання? Чому вам сьогодні стало байдуже, що ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки?", – написав Гандзюк.

Раніше стало відомо, що нещодавно призначена на посаду генерального прокурора України Ірина Венедіктова відсторонила від справи Катерини Гандзюк свого заступника Віктора Трепака.

Вона перейшла новому заступнику Олексію Симоненку.

Трепак підтвердив, що йде у відставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: