fbpx
Сьогодні
09:16 26 Бер 2020

Заступник Кличка заявив, що так звані VIP-палати у Києві готують для людей, які відбувають покарання у в’язницях

Фото: РБК-Україна

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що так звані «VIP-палати» у Києві готують не для чиновників, а для людей, які відбувають покарання у в'язницях або спеціальних ізоляторах.

Про це він сказав в ефірі Прямого.

"Ми повідомимо правоохоронні органи, щоб вони розібралися, звідки взявся цей наказ. У тому числі у ЗМІ. Адже цей наказ для обмеженого кола осіб. І він спрямований не на VIP-пацієнтів, а на пацієнтів, які мають державну охорону. Тобто на людей, які сьогодні відбувають покарання в тюрмах або спеціальних ізоляторах.

Цей наказ розрахований для підготовки приміщень і місць, де люди відбувають сьогодні позбавлення волі в тих чи інших місцях у пенітенціарній службі. Вони також мають право на лікування, і їм таке лікування треба забезпечити", — сказав Поворозник.

Чиновник підкреслив, що інфіковані коронавірусом в'язні мають перебувати у палаті під цілодобовою охороною.

Раніше, журналісти Bihus.Info дізналися, що департамент охорони здоров'я КМДА розіслав медичним закладам Києва наказ про створення умов лікування для"особливих пацієнтів" з коронавірусом.

Після цього мер Києва Віталій Кличко спростував повідомлення ЗМІ про те, що в Олександрівській клінічній лікарні облаштовують VIP-палати для інфікованих коронавірусом чиновників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: