fbpx
Сьогодні
15:19 26 Бер 2020

Мережа заправок WOG безкоштовно надасть пальне для машин швидкої допомоги під час карантину

Мережа АЗК "WOG" долучилася до ініціативи МОЗ та безкоштовно надасть пальне для машин швидкої допомоги під час карантину

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Міністерство охорони здоров'я України продовжує об'єднувати представників бізнесу, волонтерських організацій у кампанії протидії поширенню коронавірусної хвороби та допомоги медикам, які зараз рятують життя українців. На підтримку МОЗ компанія WOG забезпечує пальним медиків Волинської області, щоб вони змогли здійснити під час карантину 20 тисяч додаткових виїздів. Компанія надає пальне для бригад швидкої допомоги, а також для логістичних потреб медичних закладів Волині", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що МОЗ України вдячний за своєчасну допомогу компанії WOG, адже під час карантину суттєво збільшилась кількість виїздів бригад швидкої допомоги.

МОЗ закликає інші вітчизняні соціально відповідальні бізнеси долучитися до ініціативи та зробити свій внесок у перемогу над епідемією.

Повідомлялося, що у Києві три готелі пропонують медикам безкоштовне проживання.

Також Bolt під час карантину возитиме медиків Охматдиту на роботу.

Нагадаємо, раніше компанія Геннадія Буткевича перерахувала 779 000 гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для медичних установ Олевську Житомирської області. Також "Пержанська рудна компанія" придбає для Олевської центральної лікарні дороговартісне медичне обладнання, повідомив міський голова Олевську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: