fbpx
Сьогодні
23:34 26 Бер 2020

Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві Старицького

Дружина колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари Марина Козерод зізналася в тому, що випадково вистрелила у Сергія Старицького.

На момент убивства він був у стані алкогольного сп'яніння. Про це заявили адвокати Кожари під час слухання справи у Шевченківському райсуді Києва, повідомляє "Українська правда".

Козерод 25 березня подала заяву про зізнання у вчиненні злочину. Однак представник прокуратури заявив, що правоохоронці цю заяву ще не отримали.

Адвокати стверджують, що у заяві дружина Кожари вказала деталі того вечора. У стані алкогольного сп'яніння Старицький тримав пістолет, а Козерод намагалася його відібрати. За її словами, екс-глава МЗС перебував на другому поверсі будинку.

Сторона захисту переконує, що дружина підозрюваного вже просила провести слідчі дії за її участю та казала, що може повідомити механізм утворення поранення Старицького.

Прокурор зазначив, що експертиза не виявила на руках Козерод слідів продуктів пострілів, тому її причетність до вбивства не було підтверджено.

Раніше стало відомо, що в Україні знайшли мертвим ексглаву правління "Інтера", його товариш повідомив про вбивство.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: