fbpx
Сьогодні
12:03 25 Бер 2020

В "Борисполі" зафіксували новий випадок коронавірусу

Експрес-тест на наявність коронавірусної інфекції показав позитивний результат в одного пасажира, який напередодні прибув до аеропорту «Бориспіль» з країни Середнього Сходу.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Прикордонники зазначили, що чоловік, у якого виявили інфекцію, повівся розважливо та самостійно зголосився пройти відповідну перевірку. Його направили в одну з лікарень столиці.

У ДПСУ розповіли, що загалом минулої доби, 24 березня, український кордон перетнули майже 19 тисяч людей, з них понад 11 тисяч — це українці, які повернулися із-за кордону. На виїзд оформили 2370 іноземців, а в Україну через дію обмеження не пропустили майже 30 іноземних громадян.

За добу прикордонники разом з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров'я близько 13 тисяч людей. Також вони оформлювалися інформативні згоди та пам'ятки про самоізоляцію.

"Фіксуються випадки, коли громадяни висловлюють незадоволення більш тривалою процедурою контролю, додатковими контрольно-перевірочними засобами. Таким громадянам доводиться роз'яснювати ситуацію та переконувати в необхідності подальших обмежувально-карантинних заходах, зокрема і подальшої самоізоляції", — додали прикордонники.

Раніше в Україні зафіксували 113 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

дистанціювання

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: