fbpx
Сьогодні
15:48 25 Бер 2020

Маски, халати та обладнання: компанія бізнесмена Буткевича допомогла медустановам в Олевську

ТОВ "Пержанська рудна компанія", яка входить в інвестиційну компанію BGV Group українського бізнесмена Геннадія Буткевича, перерахувала 779 000 гривень на запобігання поширення коронавірусу в межах Олевської громади.

Про це повідомляє міський голова Олевської ОТГ Олег Омельчук.

Допомога у сумі 779 тисяч гривень призначається для придбання засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для медичних установ та організацій, які здійснюють заходи щодо недопущення розповсюдження коронавірусу.

Продукція, яка сьогодні гостро необхідна, відправиться у КНП "Олевська центральна лікарня", КНП "Олевський Центр первинної медичної допомоги", Олевське районне відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Олевський районний сектор Управління ДСНС України в Житомирській області, Олевське відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області, відділ прикордонної служби "Копище" Житомирського прикордонного загону та інші установи.

Також ТОВ "Пержанська рудна компанія" придбає для Олевської центральної лікарні дороговартісного медичного обладнання, необхідного для захисту від коронавірусу та боротьби із ним, а саме: кисневий концентратор призначений для роботи 2 апаратів ШВЛ високого тиску та апарат штучної вентиляції легень.

Буткевич Геннадій Пержанська рудна компанія Олевськ коронавірус допомога

Медичні установи будуть забезпечені респіраторами, захисними масками, рукавичками, ізоляційними халатами та дезінфікуючими засобами

Менеджмент ТОВ "Пержанська рудна компанія" запевнив у своїй готовності продовжувати підтримку громади з метою запобігання поширенню на території міста коронавірусу.

"Від імені жителів нашої громади ми висловлюємо слова подяки ТОВ "Пержанська рудна компанія" за надійну підтримку у важкий для нас час. Вірю, що співпраця з соціально відповідальним бізнесом дозволить захистити жителів громади від розповсюдження захворювань спричинених спалахом коронавірусу", – заявив міський голова Олег Омельчук.

Нагадаємо, також найбільша мережа супермаркетів України "АТБ", співвласником якої є Геннадій Буткевич, забезпечить продуктами 1 мільйон людей з уразливих верств під час карантину.

Раніше в "АТБ" пояснили, чому підвищуються ціни на деякі товари.

Читайте також: популярна мережа магазинів формату "біля дому" КОЛО запустила флешмоб "допоможи лікарям" і знизила ціни на ряд соціально важливих товарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: