fbpx
Сьогодні
11:34 25 Бер 2020

"Буковель" закрився на карантин

Гірсько-лижний курорт «Буковель» достроково закінчує зимовий сезон 2019-2020 і відсьогодні тимчасово призупиняє роботу.

"Друзі, маємо для вас важливу інформацію! Починаючи з середи, 25.03.2020, ми зупиняємо роботу витягів та достроково закінчуємо зимовий сезон 2019-2020 … Ми вирішили не ризикувати здоров'ям наших гостей" — йдеться у повідомленні курорту.

Таким чином "Буковель" долучається до жорсткого карантину, який розповсюджуватиметься на всі послуги, на всій території комплексу. Усі сервіси будуть закриті, прийом туристів призупинений.

"Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в нинішній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту — це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати", — додали в адміністрації курорту.

Там зазначили, що основною причиною такого рішення є «відсутність достовірної інформації».

"Щодо тих людей, які забронювали проживання в готелях «Буковель» на найближчий період, то їм не варто хвилюватись. Всім нашим гостям, які через ці обставини не зможуть скористатись заброньованими послугами, просимо писати звернення на пошту [email protected] для позитивного вирішення цього питання", — зазначено у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: