fbpx
Сьогодні
19:18 24 Бер 2020

В окупованому Криму зафіксували 6 нових випадків інфікування коронавірусом

У тимчасово окупованому Криму підтверджено шість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє підконтрольний Росії "глава Криму" Сергій Аксенов.

За його інформацією, встановлено, що всі хворі – жителі півострова, які повернулися з неблагополучних щодо коронавірусу країн.

"При цьому 4 хворих – члени однієї сім'ї, яка перебувала в туристичному круїзі в ОАЕ, а також здійснювала подорож на круїзному лайнері. Ще 2 випадки теж завезені, на територію республіки хворі прибули після відвідання Литви і Бельгії", – написав Аксенов.

Він зазначив, що всім хворим діагнози підтверджені лабораторно. Кримчани госпіталізовані в інфекційні відділення лікарень півострова і перебувають в окремих боксах.

"У 4 інфікованих спостерігається безсимптомний перебіг захворювання, яке виявлено лабораторно. У двох хворих – стан середнього ступеня тяжкості. Пацієнти отримують необхідне лікування відповідно до чинного протоколу "Міністерства охорони здоров'я", – додав Аксенов.

За його інформацією, визначено коло контактних осіб, з-поміж близьких контактів – госпіталізовані в інфекційні відділення, особи з-поміж віддалених контактів – перебувають під медичним наглядом за місцем проживання на ізоляції.

Зазначимо, що в окупованому Росією Криму 21 березня вперше підтвердили випадок зараження коронавірусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: