fbpx
Сьогодні
18:56 24 Бер 2020

Грета Тунберг заявила, що перехворіла на коронавірус

Шведська кліматична активістка Грета Тунберг заявила, що перехворіла на коронавірус.

Про це вона написала у Facebook.

"Останні два тижні я залишалася у собі. Коли я повернулася з поїздки по Центральній Європі, я ізолювалася (у позиченій квартирі подалі від матері та сестри), оскільки кількість випадків COVID-19 (наприклад, у Німеччині) була схожа на початкову Італію. Приблизно десять днів тому я почала відчувати деякі симптоми, точно у той самий час, що і мій батько, який їхав зі мною з Брюсселя. Я відчувала втому, було тремтіння, біль у горлі і кашель. Мій тато відчував ті ж симптоми, але набагато інтенсивніше і з лихоманкою.

У Швеції ви не можете перевірити себе на COVID-19, якщо вам не потрібна швидка медична допомога. Всім, хто почуває себе погано, кажуть залишитися вдома та ізолювати себе.

Тому мене не перевіряли на COVID-19, але, мабуть, у мене це було, враховуючи сукупність симптомів та обставин.

Зараз я в основному одужала… Я майже не відчувала себе хворою. Моя остання застуда була набагато гірша за цю! Якби вірус одночасно не мав хтось інший, я б навіть нічого не підозрювала. Тоді я б просто подумала, що відчуваю незвичну втому і трохи кашляю.

І саме це робить його набагато небезпечнішим. Багато (особливо молоді) можуть взагалі не помічали жодних симптомів або мати дуже легкі симптоми. Тоді вони не знають, що у них є вірус, і можуть передати його людям із груп ризику", – написала Грета.

The last two weeks I've stayed inside. When I returned from my trip around Central Europe I isolated myself (in a…

Posted by Greta Thunberg on Tuesday, March 24, 2020

 

Раніше Грета Тунберг закликала проводити кліматичні страйки онлайн через коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: