fbpx
Сьогодні
16:16 24 Бер 2020

"Червоний Хрест" відправив на Донбас вантажівки із медикаментами та засобами гігієни

"Червоний Хрест" відправив на Донбас 16 вантажівок із медикаментами та засобами гігієни для запобігання коронавірусу. Також у зв'язку з поширенням вірусу організація розпочала роздавати жителям Донбасу продукти та засоби гігієни.

Про це повідомляє пресслужба організації.

"Міжнародний Комітет Червоного Хреста відправив на Донбас 16 вантажівок, щоб покрити потреби близько 12 000 людей по обидві сторони лінії зіткнення. Окрім того, на наших складах на Донбасі є додаткові продуктові та гігієнічні набори, розраховані на 50 000 осіб", — йдеться у повідомленні.

Також «Червоний хрест» направив дві вантажівки з медикаментами для центру крові. Медикаменти доставлять до центрів первинної медико-санітарної допомоги, які надають допомогу людям із хронічними захворюваннями.

Крім того, організація передала обладнання до обласної лікарні інтенсивної терапії в Маріуполі та 5-тонний резервуар для води до лікарні швидкої медичної допомоги в Маріуполі.

У «Червоному Хресті» запевнили, що під час роздачі продуктів місцевим жителям намагаються мінімізувати контакти з людьми.

«Ми вже розпочали термінові роздачі продуктів і засобів гігієни у Пісках, Опитному, Невельському, Водяному, Уманському та Північному. Ми вживаємо додаткових заходів для мінімізації контакту з людьми, які отримують підтримку МКЧХ. Ми доставляємо допомогу безпосередньо до дверей, залишаємо її та відходимо на безпечну відстань, щоб люди могли забрати набори із їжею та засобами гігієни», — розповіли в організації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: