fbpx
Сьогодні
21:36 23 Бер 2020

У "Слузі народу" офіційно підтвердили коронавірус у Горбенка, який в останній місяць не виїжджав закордон

У "Слузі народу" офіційно підтвердили коронавірус у нардепа Руслана Горбенка. При цьому, в останній місяць він не виїжджав закордон.

Про це заявила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Сьогодні у нашого колеги, нардепа від "Слуги Народу" Руслана Горбенка, виявлено коронавірус. Зараз він перебуває в Олександрівській лікарні з лівостороннім запаленням легень. Треба зазначити: Руслан в останній місяць не виїжджав закордон, не відпочивав у куршевелях. Тобто міг заразитися лише в Україні. Можливо, навіть від колег з інших фракцій, в яких хвороба була діагностована раніше. Щодо цього зараз ведеться епідеміологічне розслідування.

Наразі ясно, що симптоми у Руслана проявилися лише 19 березня, тому, найвірогідніше, перебуваючи 17-го на позачерговому засіданні Ради, він ще не міг заразити колег. Але коло близьких контактів зараз встановлює Апарат Верховної Ради. Комітет з питань прав людини деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, в який входить Руслан, на засідання в останні 14 днів не збирався… Бажаємо і Руслану, і всім українцям, які зараз лікуються від коронавірусу, якнайшвидшого одужання!", – каже Кравчук.

Раніше стало відомо, що у нардепа від партії "Слуга народу" Руслана Горбенка виявили позитивний результат на Covid-19.

Тим часом у народного депутат від "Голосу" Ярослава Юрчишина не підтвердилося зараження коронавірусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: