fbpx
Сьогодні
17:59 23 Бер 2020

У Києві вже 28 випадків захворювання на коронавірус

У Києві зафіксували вже 28 випадків захворювання на коронавірус.

Про це у Facebook повідомляє мер столиці Віталій Кличко.

"Сьогодні вдень ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 4 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Тобто кількість киян, що захворіли на Covid-19, зросла в столиці до 28 осіб", – зазначив він.

Серед нових 4 випадків – 17-річна дівчина, яка повернулася з навчання в Лондоні, 53-річна жінка, яка контактувала із хворим в Київській області. Жінка віком 28 років – повернулася з Австрії та 21-річний юнак, який контактував з хворим родичем.

Зазначається, що двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє – на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

"Сьогодні, коли в Україну спецрейсами з-за кордону повертаються десятки тисяч українців, – ми отримуємо загрозу можливого швидкого розповсюдження інфекції. Я звертаюся до МВС посилити контроль за дотриманням киянами суворих обмежувальних заходів, особливо тими, які прибувають в країну. А також – виконання підприємствами та установами заходів щодо організації дистанційної роботи співробітників. Ми повинні максимально обмежити кількість соціальних контактів!", – наголосив Кличко.

Друзі! Сьогодні вдень ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 4…

Posted by Віталій Кличко on Monday, March 23, 2020

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: