fbpx
Сьогодні
20:05 23 Бер 2020

МОЗ обговорило з ROZETKA алгоритми доставки в умовах карантину

МОЗ обговорило з онлайн-ритейлером ROZETKA алгоритми доставки продуктів харчування та побуту в умовах карантину та потенційного надзвичайного стану.

Про це передає МОЗ України.

"У зв'язку зі стрімким зростанням кількості хворих на коронавірусну інфекцію МОЗ України рекомендує громадянам утриматись від виходу з дому та максимально обмежити контакти, надавши перевагу онлайн-замовленням. Головний державний санітарний лікар Виктор Ляшко обговорив зі співвласником онлайн-ритейлера ROZETKA Владиславом Чечоткіним щоденне збільшення таких замовлень, алгоритми роботи в умовах карантину та потенційного надзвичайного стану", – йдеться у повідомленні.

"Ми бачимо ефективність попереджальної комунікації МОЗ, адже кількість людей, які замовляють продукти та товари першої потреби додому, швидко зростає, – каже Чечоткін. – ROZETKA працює над впровадженням алгоритмів оперативної доставки та переформатуванням складів: ми маємо забезпечити всім необхідним мільйони українців і оперативно реагуємо на їхні запити. Ми також імплементуємо програму ретельної перевірки команди, яка забезпечує роботу. Всіх працівників щодня оглядають лікарі. Всі пакувальники, кур'єри, експедитори працюють у масках і рукавицях, всі автомобілі обробляються антисептичними засобами".

‼️МОЗ інформує:МОЗ обговорило з онлайн-ритейлером ROZETKA алгоритми доставки продуктів харчування та побуту в умовах…

Posted by Міністерство охорони здоров'я України on Monday, March 23, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: