fbpx
Сьогодні
12:26 23 Бер 2020

Кабмін обіцяє підтримку бізнесу і людям, які втратять роботу

Кабмін розробляє програму дій щодо підтримки бізнесу і тих, хто втратить роботу внаслідок поширення коронавірусу.

Про це сказав прем'єр Денис Шмигаль у відеозверненні.

"Уряд веде переговори з європейськими партнерами щодо підтримки малого та середнього бізнесу, який постраждає від поширення коронавірусу.

Ми домовляємося з МВФ, кошти якого допоможуть суттєво підтримати українську економіку.

Розробляться програма дій уряду, в якій будуть прописані шляхи підтримки бізнесу. І один з наших пріоритетів – підтримка тих, хто втратить роботу".

Шмигаль звернувся до бізнесу, від якого не залежить життєдіяльність міста, містечка або села з закликом перейти на дистанційний режим або призупинити діяльність, наголосивши, що це тимчасово.

Він зазначив, що сьогодні постало питання, як країна буде жити після подолання коронавірусу.

"Уряд спільно з найкращими спеціалістами, науковцями, експертами, представниками бізнесу сьогодні вже розробляє програму економічного розвитку країни після епідемії коронавірусу".

Відеозвернення Глави Уряду Дениса Шмигаля

Обставини, в яких опинилась Україна та й увесь світ, змінюють наше життя. Ми маємо адаптуватись до нових реалій, жертвувати звичками на якийсь час, пристосовуватись до нових правил поведінки. За таких умов Уряд розуміє, що не може не думати про економічні наслідки. Ми ведемо перемовини з країнами та міжнародними фінансовими організаціями щодо отримання допомоги. Ми створюємо Стабілізаційний фонд. Ми зібрали найкращих експертів, науковців, бізнесменів й розробляємо план підтримки економіки.Так, буде важко. Так, доведеться відмовитись від багатьох звичних речей. Але спільними зусиллями ми без сумніву здолаємо коронавірус!

Posted by Денис Шмигаль on Sunday, March 22, 2020

Нагадаємо, що Рада ухвалила закон про підтримку бізнесу в період карантину.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: