fbpx
Сьогодні
17:09 22 Бер 2020

Справа Гандзюк: Павловський не дав обіцяних свідчень про організаторів нападу

Заступник генерального прокурора Віктор Трепак каже, що Ігор Павловський, один з фігурантів справи про напад на херсонську активістка Катерина Гандзюк, порушив умови угоди зі слідством і не дав свідчення про організаторів злочину.

Про це йдеться в інтерв'ю Трепака "Дзеркалу тижня"

"Особа (Павловський – ред.)… у свій час уклала угоду зі слідством про визнання винуватості у заздалегідь не обіцяному приховування нападу на Катерину Гандзюк, а в обмін обіцяло дати в суді правдиві викривальний свідчення про замовників і організаторів нападу на неї.

Але в подальшому свою процесуальну обіцянку не виконало. Це дає підстави прокурорам для відповідного юридичного реагування…

Ця умова угоди, укладеної з ним прокурором ГПУ за часів Юрія Луценка", – заявив він.

Трепак нагадав розповів, що триває слідство також в іншій справі – про створення і діяльність злочинної організації, що здійснюла тяжкі та особливо тяжкі насильницькі дії на території Херсонської області.

Павловського підозрюють в організації цієї угруповання.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва заарештував підозрюваного в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна до 2 квітня.

Раніше ЗМІ повідомляли, що підозрюваного в організації нападу на активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна (Москаленка) у понеділок, 16 березня, доставлять до України.

Зазначимо, Левін анонсував гучні заяви після екстрадиції.

Нагадаємо, 24 січня у Болгарії затримали підозрюваного в організації нападу на Катерину Гандзюк – Олексія Москаленка (Левіна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: