fbpx
Сьогодні
18:52 22 Бер 2020

На Полтавщині доставлятимуть продукти харчування та ліки людям похилого віку у найвіддаленіші райони області

На Полтавщині планують доставляти продукти харчування, ліки людям похилого віку та людям з інвалідністю у найвіддаленіші райони області.

Про це на брифінгу 20 березня повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

"У час такого випробування ми не залишаємо їх на самоті. Ми постійно контактуємо з головами районних державних адміністрацій, головами ОТГ, сіл та селищ, щоб отримувати повну інформацію і вчасно надавати допомогу. За потреби ми зможемо організувати доставку продуктів харчування, ліків, речей першої необхідності у найвіддаленіші райони регіону".

Співробітники департаменту соціального захисту ОДА працюють у штатному режимі і готові прийти на допомогу. Громадяни можуть звернутися на гарячу лінію 0 800 500 620 із 9 до 18 години для консультацій щодо соціальних виплат, субсидій, підвезення ліків та продуктів тощо.

Також в регіоні функціонує 9 відділень стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіальних центрів та центру надання соціальних послуг. Нині в них перебувають 174 особи. Також в області є 14 будинків-інтернатів для громадян похилого віку та людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: