fbpx
Сьогодні
10:09 22 Бер 2020

Мороз, сніг, ожеледиця: в Україні починається "арктичний тиждень"

Найближчими днями в Україні очікується зниження температури до -7 градусів вночі, опади у вигляді дощу та мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Зазначається, що у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується відчутне зниження температури: вночі до -1…-7, вдень до +3 …- 3, на півдні та сході вночі близько 0 градусів, вдень до +2…+7.

23 березня похолодання супроводжуватиметься поривами вітру 15-20 м/с  та опадами:  у західних, північних, центральних та Харківській областях у вигляді дощу та мокрого снігу.

Місцями очікується утворення снігового покриву висотою 1-3 см, на дорогах ожеледиця; – у південних, Луганській та Донецькій областях опади переважно у вигляді дощу.

В Карпатах вночі 22 березня вночі значний cніг, 23 березня невеликий сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї 25 м/с, на дорогах снігові замети, ожеледиця".

За прогнозами синоптиків, очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см, що призведе до порушення руху транспорту на автошляхах в гірській місцевості.

24-25 березня утримається холодна, без опадів, погода.

погода 22 березняпогода 23 березня

погода 24 березня

погода 25 березня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: