fbpx
Сьогодні
18:25 21 Бер 2020

В окупованому Криму повідомили про перший випадок коронавірусу

Фото day.kyiv.ua

В окупованому Росією Криму вперше підтвердили випадок зараження коронавірусом.

Про це заявив "голови" Криму Сергій Аксьонов у Facebook.

За його словами, зараження коронавірусом виявили у жителя півострова, який нещодавно повернувся з Франції. Після повернення в окупований Крим, чоловік був госпіталізований з симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції.

"Результат підтверджений в установленому порядку. Пацієнт отримує необхідне лікування відповідно до чинного протоколу. Стан хворого середнього ступеня тяжкості", – заявив Аксьонов.

Зазначається, що вже було встановлено коло контактних осіб, їх помістили на ізоляцію. За контактними особами спостерігають медики, також організовано лабораторне дослідження на коронавірус.

Нагадаємо, що з понеділка громадський транспорт Києва зупиняє роботу.

Раніше Шмигаль заявив, що уряд не скасовуватиме рішення про закриття метро у Києві, Дніпрі та Харкові через поширення коронавірусу.

ЗМІ повідомили, що у "Слузі народу" заявили, що Рада 24 березня може оголосити в Україні надзвичайний стан.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня.

З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

Читайте також: ранок столиці без метро – автобуси і трамваї переповнені, на дорогах затори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: