fbpx
Сьогодні
22:44 21 Бер 2020

На Буковині 8 дітей було заражено коронавірусом, - голова ОДА

Фото Reuters

Із 25 зареєстрованих хворих на COVID-19 у Чернівецькій області – 8 дітей.

Про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у Facebook.

"Структура хворих в області наразі має такий вигляд: інфіковано 14 жінок та 11 чоловіків. Дітей віком до 5 років – 5 осіб, від 6 до 18 років – 3 особи, дорослих від 19 до 35 років – 7 осіб, від 36 до 50 років – 3 особи, старше 50 років – 7 осіб", – сказав він.

За словами голови ОДА, стан хворих на коронавірус буковинців стабільний, середньої складності. Важких пацієнтів наразі немає. У декількох недужих пневмонія, проте температура тіла вище 38 градусів не піднімається. Вони перебувають під наглядом лікарів. Кілька людей лікуються вдома.

Сімейні лікарні проводять збір лабораторних зразків для проведення тестів європейською референт-лабораторією Всесвітньої організації охорони здоров'я.

У понеділок близько 200 зразків мають відправити до Нідерландів.

[21.03.2020] Про ситуацію із коронавірусом у Чернівецькій області

Стан хворих на коронавірус буковинців стабільний, середньої складності. Важких пацієнтів наразі немає. У декількох недужих пневмонія, проте температура тіла вище 38 градусів не піднімається. Вони перебувають під наглядом лікарів. Кілька людей лікуються вдома. Структура хворих в області наразі має такий вигляд :інфіковано 14 жінок та 11 чоловіківдітей віком до 5 років – 5 осібвід 6 до 18 років – 3 особидорослих від 19 до 35 років – 7 осібвід 36 до 50 років – 3 особистарше 50 років – 7 осіб Сімейні лікарні проводять збір лабораторних зразків для проведення тестів європейською референт-лабораторією Всесвітньої організації охорони здоров'я.Інфекціоністи групують та готують дані зразки. У понеділок їх відправлять до Нідерландів. Усього має бути сформовано близько 200 зразків. 20 березня до Львова з-за кордону повернулося декілька десятків буковинців. Їх із допомогою волонтерів доправили додому. Національна поліція станом на 21 березня склала 41 адміністративний протокол за порушення правил карантину та 10 адмінпротоколів – за поширення неправдивих чуток.

Posted by Сергій Осачук on Saturday, March 21, 2020

 

Раніше в Україні зафіксовано 47 випадків коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, лише у Києві зареєстровано 7 нових випадків захворювання на коронавірус.

Зазначимо, з понеділка громадський транспорт Києва зупиняє роботу.

КМДА опублікувала схему руху пасажирського транспорту в Києві.

Раніше Шмигаль заявив, що уряд не скасовуватиме рішення про закриття метро у Києві, Дніпрі та Харкові через поширення коронавірусу.

ЗМІ повідомили, що у "Слузі народу" заявили, що Рада 24 березня може оголосити в Україні надзвичайний стан.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня.

З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

Читайте також: ранок столиці без метро – автобуси і трамваї переповнені, на дорогах затори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: