fbpx
Сьогодні
14:12 21 Бер 2020

МОЗ інформуватиме про ситуацію з коронавірусом у Viber

У зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції по всьому світу, в тому числі й на території України, Міністерство охорони здоров'я України запустило офіційну спільноту Viber, де буде ділитися останніми новинами й даними про ситуацію з COVID-19 в країні.  

Станом на 21 березня 2020 року на території України було виявлено 41 випадок зараження коронавірусом, 3 з них — летальні. У країні введено суворий карантин. Для того, щоб оперативно реагувати та інформувати населення про COVID-19, Міністерство охорони здоров'я створило офіційну спільноту у Viber — найпопулярнішому в країні додатку для спілкування. Він встановлений на більш ніж 96% смартфонів в Україні, тому мільйони українців отримають доступ до найактуальнішої та перевіреної інформації прямо у своїх смартфонах, не виходячи з дому.

Міністерство публікуватиме останні новини та дані про коронавірус в Україні, кількість випадків зараження, а також розповідати про запобіжні заходи, яких варто дотримуватися в період карантину, та корисні поради від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Сьогодні це єдина верифікована та підтверджена спільнота Міністерства охорони здоров'я у Viber, у якій публікується перевірена інформація. Також важливими джерелами інформації про випадки захворювання коронавірусом є сайт Міністерства охорони здоров'я України, сторінка Центру громадського здоров'я України та сайти з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я.

«Сьогодні загроза, яку несе коронавірус, велика як ніколи», — повідомляє Ілля Ємець, Міністр охорони здоров'я України. — «Для вірусу не має значення матеріальне становище або соціальний статус. Хворіють як всесвітньо відомі політики, актори, так і прості люди. Сьогодні ворог номер один не лише українського суспільства, а й усього світу — це смертельно небезпечна інфекція, коронавірус. Тому вкрай важливо оперативно інформувати населення про ситуацію в країні, а також про те, як уберегти себе і своїх близьких».

«У такий непростий для кожного час надзвичайно важливо залишатись на зв'язку та отримувати перевірену інформацію від офіційних джерел», — підтверджує Анна Знаменська, директор з глобального розвитку Rakuten Viber. – «Viber гарантує користувачеві безпечне середовище для громадськості та роботи. Це стосується як обов'язкового шифрування всього контенту в додатку, так і присвоєння статусу офіційних спільнот лише перевіреним партнерам. Ми слідкуємо, щоб наші користувачі постійно були в курсі подій та отримували лише перевірену інформацію, тому співпрацюємо з офіційними джерелами, які нею володіють. Надіємось, що наша платформа може не лише допомогти людям по всьому світу, але й, навіть, врятувати комусь життя».

Читайте також:

Йога через інтернет, флешмоби та гумор: як бізнес переходить на дистанційну роботу

Як перейти на віддалену роботу: підбірка інструментів

Як бізнес в Україні та світі допомагає у боротьбі з коронавірусом

Надихаючі вчинки. Як люди поводять себе під час коронавірусу і повертають віру у добро

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: