fbpx
Сьогодні
11:25 21 Бер 2020

Допоможи лікарям: популярна мережа магазинів формату "біля дому" запустила флешмоб

#допоможилікарям від мережі "КОЛО" / Фото: facebook.com/marketkolo

Найбільша мережа продуктових магазинів КОЛО формату "біля дому" оголосила кампанію з підтримки борців з коронавірусом та передала продукти харчування працівникам лікарні.

Про це повідомляється на офіційній сторінці мережі у Facebook.

"Мережа КОЛО запускає флешмоб #допоможилікарям! В цей непростий для кожного час саме лікарі продовжують самовіддано виконувати свою роботу. І зараз їм як ніколи потрібна наша допомога та підтримка. Ми не хочемо бути байдужими та залишатися осторонь. До чого закликаємо і вас", – йдеться у повідомленні.

"Вчора наш колектив відвідав одну з лікарень Києва, щоб підтримати лікарів та зробити їм подарунок від мережі КОЛО – декілька піц з нашого КОЛО Кафе. Як вдячність за їх працю від нашої компанії.  Ми також запропонували свою допомогу з будь-яких питать, зокрема в забезпеченні продуктами харчування працівників лікарні. Завідувач інфекційного відділеня Київської міської дитячої клінічної лікарні №1 розповів нам, що зараз особливо не вистачає миючих засобів, мила та паперових рушників. Але з радістю приймуть будь-яку допомогу", – розповіли у компанії.

У "КОЛО" закликали підхоплювати ініціативу #допоможилікарям всім охочим. 

Нагадаємо, що також мережа продуктових магазинів КОЛО оголосила зниження цін на період карантину на ряд соціально-важливих товарів.

Мережа КОЛО запускає флешмоб #допоможилікарям!🙏⠀В цей непростий для кожного час саме лікарі продовжують самовіддано…

Posted by Магазини КОЛО on Saturday, March 21, 2020

Переглянути розташування 120 магазинів мережі та графік роботи можна за посиланням.

У компанії, розповідаючи, як бізнес адаптується до нових реалій карантину, повідомили, що у магазинах КОЛО максимально підвищили санітарні заходи безпеки. Так, робітникам видали спеціалізовані маски та рукавички, встановили дозатори з антисептиками, вдвічі збільшили частоту обробки всіх поверхонь спеціальними засобами, 4 рази на день роблять вологе прибирання санітарно-гігієнічними засобами. А ще вітають безготівкову оплату, адже готівка зараз — ще один можливий переносник вірусу.

мережа магазинів коло карантин продукти

Фото з магазину Коло / Джерело: facebook.com/marketkolo/

Раніше у Мінсоцполитики заявили, що на період карантину мережа супермаркетів АТБ забезпечить продуктами біля 1 мільйону людей з вразливих верств – продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

Крім того, мережа супермаркетів "АТБ" спільно з поштовою службою "Нова пошта" та онлайн-магазином "Розетка" запускають доставку готових наборів продуктів додому.

Перед тим "АТБ" ввела обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів. У компанії це пояснили тим, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Інші приклади ініціатив бізнесу у період епідемії: ветеранські ресторани у Києві закликали робити "підвіс для медиків": оплачувати для іншого замовлення, яке працівники доставлять медикам, які зараз борються з епідемією. Bolt і Uber висловили готовність безкоштовно перевозити медпрацівників. Більше кейсів допомоги компаній та заходів компаній тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: