fbpx
Сьогодні
13:15 21 Бер 2020

"АТБ" ввела обмеження на кількість покупців у магазинах у деяких містах

Мережа магазинів "АТБ" з 19 березня ввела обмеження на кількість покупців у магазинах деяких населених пунктів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відповідно до обмеження, у магазині на момент здійснення покупки має перебувати не більше 10-20 осіб без урахування співробітників магазину. При цьому кількість покупців, які заходять до магазину, прирівнюється до кількості покупців, які виходять з нього.

Обмеження, зокрема, вже діє у населених пунктах: Запоріжжя, Луцьк, Черкаси, Полтава, Тернопіль, Вінниця, Кропивницький, Мелітополь, Біла Церква, Балаклея, Кременчук, Первоймайскій, Коломия, Яремче, Ізюм, Конотоп, Калуш, Василівка, Вугледар, Жовті води, Любомль, Нововолинськ, Заболтов, с.Татарів, Бородянка, Обухів, Рокитне, Узин, Балта, Кілія, Роздільна, Горішні Плавні, Дергачі, Зміів, Ромни, Тростянець, смт Слобожанське, Кролевець, Знам'янка, Долинська.

Зазначається, що рішення про обмеження кількості відвідувачів в інших населених пунктах прийматимуть відповідно до розпоряджень місцевої влади.

Раніше у Мінсоцполитики заявили, що на період карантину мережа супермаркетів АТБ забезпечить продуктами біля 1 мільйону людей з вразливих верств – продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

Крім того, мережа супермаркетів "АТБ" спільно з поштовою службою "Нова пошта" та онлайн-магазином "Розетка" запускають доставку готових наборів продуктів додому.

Перед тим "АТБ" ввела обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів. У компанії це пояснили тим, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: