fbpx
Сьогодні
09:47 20 Бер 2020

Нацгвардію долучили до охорони в деяких областях України

У зв'язку із загрозою поширення епідемії коронавірусу режим надзвичайної ситуації введено у трьох областях: Київській, Житомирській та Чернівецькій. Гвардійці почали нести службу спільно із працівниками поліції на пересувних мобільних та стаціонарних постах у цих населених пунктах.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

"Зокрема превентивні заходи здійснюються на в'їздах до Києва, Вінниці, у Дніпрі, Черкасах, в населених пунктах Ямпільського району.

Основна мета – підтримка громадської безпеки та забезпечення проведення обмежувально-карантинних заходів. Зокрема, правоохоронці контролюють пасажироперевізників щодо дотримання ними обмежень здійснення перевезень на час карантину".

Також з 16 березня військовослужбовці Дніпровського полку охорони громадського порядку Національної гвардії несуть службу з охорони і забезпечення безпеки на об'єкті обсервації у передмісті Дніпра. На території комунального закладу охорони здоров'я зараз перебувають громадяни України, які прибули з європейських країн де наразі спостерігається епідемія вірусу COVID-19.

Усі громадяни протягом двох тижнів будуть знаходитись під наглядом лікарів у суворій відповідності до всіх санітарно-епідеміологічних норм.

Разом з працівниками поліції гвардійці несуть службу біля Олександрівської лікарні у столиці. Ця лікарня – одна з трьох у Києві, де готові лікувати дорослих пацієнтів з ускладненнями від коронавірусної інфекції COVID-19.

Нацгвардійці забезпечують безпеку громадян і стабільну безперешкодну роботу лікарів на території медичного закладу.

В Україні 26 випадків захворювання на коронавірус.

По Україні курсуватимуть автомобілі з гучномовцями, які будуть інформувати громадян про умови карантину.

Санлікар повідомив, що у МОЗ є 4 сценарії боротьби з коронавірусом.

Радимо читати інформацію про карантинні заходи та коронавірус на сайті Кабінету міністрівМіністерства охорони здоров'я, а також у телеграмі МОЗ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: