fbpx
Сьогодні
16:31 20 Бер 2020

На період карантину АТБ забезпечить продуктами 1 мільйон людей з вразливих верств, - Мінсоцполітики

Популярна мережа продуктових магазинів АТБ спільно з обласними та Київською міською державними адміністраціями розпочинає реалізацію проекту із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами у період карантину у зв'язку із коронавірусною інфекцією COVID-19.

Про це повідомляється на офіційному сайті Кабміну.

Продуктові набори планується надавати одиноким особам: віком понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

За попередніми розрахунками соціальним проектом буде охоплено понад 1 мільйон громадян.

«В умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що влада та бізнес об'єднують свої зусилля в підтримці вразливих категорій населення», – зазначила Міністр соціальної політики Марина Лазебна і закликала соціально відповідальний бізнес приєднуватися до допомоги людям, які за нинішніх обставин найбільше її потребують.

Нагадаємо, мережа супермаркетів "АТБ" спільно з поштовою службою "Нова пошта" та онлайн-магазином "Розетка" запускають доставку готових наборів продуктів додому.

Раніше повідомлялося, що популярна в Україні торговельна мережа "АТБ" починає вводити обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів. У компанії це пояснили тим, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Також найбільша мережа продуктових магазинів КОЛО формату "біля дому" оголосили зниження цін на період карантину на ряд соціально-важливих товарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: