fbpx
Сьогодні
14:03 19 Бер 2020

Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків

"Укрзалізниця" продовжила терміни повернення залізничних квитків – до 90 діб для внутрішнього сполучення та до 180 діб – для міжнародного.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

При цьому, звернення пасажирів до квиткових кас для проставлення відміток на проїзних документах не обов'язкове – підставою для поверення коштів буде оригінал проїзного документа як з відміткою, так і без неї.

"Квитки, придбані через інтернет, повертаються за чинною процедурою через онлайн-сервіси. Якщо кошти будуть повернуті з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернуто пасажиру на карту окремим платежем", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Укрзалізниця почала продавати квитки на спецпотяги з Польщі для евакуації.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, учбовві заклади, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

З 18 березня Укрзалізниця обмежила роботу всіх залізничних вокзалів в Україні. Залишаться працювати лише залізничні каси для повернення квитків на скасовані залізничні рейси. Компанія обіцяє компенсувати 100% вартості квитків, без стягнення додаткових комісій

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: