fbpx
Сьогодні
13:12 19 Бер 2020

У дружини нардепа Шахова також виявили коронавірус

Другою людиною, у якої виявили коронавірус у Київській області, виявилася дружина народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердили коронавірус 18 березня. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

"У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості" – повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

Першим хворим на коронавірус у Київській області виявився народний депутат групи "Довіра" Сергій Шахов.

Спочатку у коментарі "Українській правді" Шахов розповів, що коронавірус підтвердили у його сестри. Проте пізніше нардеп зателефонував у редакцію, вибачився і сказав, що після розмови із журналістом УП розмовляв із представником клініки і йому уточнили, що коронавірус виявили не у його сестри, а у дружини.

Нардеп обіцяв двічі на добу виходити на зв'язок у прямому ефірі Facebook.

За його словами, наразі чекають на результати аналізів щодо коронавірусу матір та дружина нардепа. Вся сім'я Шахова ізольована.

Щодо свого самопочуття, то нардеп зазначив, що час від час у нього піднімається температура.

У Київській ОДА додали, що наразі в області виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них 2 людей госпіталізовані у Білій Церкві, 2 – у Києво-Святошинському районі, 1 – у Броварах (не підтвердився).

Наразі в Україні відомо про 16 випадків коронавірусу, два з них летальні (померли 71-річна жінка у Житомирській області та 33-річна у Чернівецькій).

Серед інфікованих — нардеп групи "Довіра" Сергій Шахов.

При цьому, Шахов після повернення з-за кордону був у телеефірі з іншими депутатами.

Зазначимо, що усім нардепам, які контактували з Шаховим, зроблять тести на коронавірус.

У свою чергу прес-служба ВР повідомила, що народний депутат був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня, і на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: