fbpx
Сьогодні
09:38 19 Бер 2020

Нардеп із коронавірусом звернувся до Зеленського через його закиди

Народний депутат Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, звернувся до президента Володимира Зеленського та заявив, що замість нього у Верховній Раді ніхто не голосував.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше Зеленський сказав: "Вчора в системі Рада була зареєстрована картка Шахова. На щастя, його самого в залі не було. Його колеги кнопкодавили".

На це Шахов виправдав свою відсутність поганим самопочуттям.

"Шановний пане президенте! У відповідь на Ваше відеозвернення повідомляю Вам, що 17 березня я не був присутній і не був зареєстрований на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу. Ні я, ні, тим більше, мої колеги замість мене не голосували. Щоб перевірити цю інформацію, досить уважно подивитися сайт ВР! " – написав нардеп.

Він також опублікував скріншот сайту.

шахов коронавірус

"Дуже шкода, що Ваша команда досі не розібралася і дезінформує Вас в таких елементарних питаннях. Сьогодні, в ці складні часи, багато українців не можуть повернутися додому, в лікарнях не вистачає апаратів штучної вентиляції легенів, вартість медичних масок зросла в 10 разів, а ваш Офіс займається пошуком "сенсацій" серед депутатів. Але часи шоу закінчилися! ПрацюйТЕ! " – підкреслив Шахов.

шахов коронавірус

Posted by Сергій Шахов on Wednesday, March 18, 2020

Наразі в Україні відомо про 16 випадків коронавірусу, два з них летальні (померли 71-річна жінка у Житомирській області та 33-річна у Чернівецькій).

Серед інфікованих — нардеп групи "Довіра" Сергій Шахов.

При цьому, Шахов після повернення з-за кордону був у телеефірі з іншими депутатами.

Зазначимо, що усім нардепам, які контактували з Шаховим, зроблять тести на коронавірус.

У свою чергу прес-служба ВР повідомила, що народний депутат був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня, і на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: