fbpx
Сьогодні
14:54 19 Бер 2020

Госпіталізували подружжя, яке контактувало з померлою від коронавірусу жінкою і лікувалося самостійно

З Брусилова до лікарні Коростишева Житомирської області з ознаками хвороби COVID-19 госпіталізували подружжя, яке контактувало з померлою від коронавірусу жінкою.

Про це сказав начальник управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик на брифінгу 19 березня.

"Є випадок по Брусилову: двоє громадян, які контактували з померлою: вони 8 березня були в контакті, про своє перебування в контакті не заявили, 10 числа захворіли, за меддопомогою не зверталися, лікувалися самостійно. Сьогодні звернулися за допомогою, бо стан їх погіршився: підвищилась температура, з'явилася задуха і кашель"

Суслик повідомив, що двоє громадян госпіталізовані в Коростишівську центральну районну лікарню, їх перевіряють на коронавірус. Він уточнив, що мова йде про подружню пару, чоловік 1960 року народженні й жінка 1962 року народження.

У Житомирській області померла 71-річна жінка, яка 12 березня була госпіталізована із підтвердженим випадком COVID-19.

Жінка з Радомишля на Житомирщині виявила симптоми хвороби 3 березня, до цього вона повернулася з Польщі. 12 березня її госпіталізували у стані середньої тяжкості, жінка вже мала двостороннє запалення легень. 13 березня хвору підключили до апарату штучного дихання.

Радимо читати інформацію про карантинні заходи та коронавірус на сайті Кабінету міністрівМіністерства охорони здоров'я, а також у телеграмі МОЗ.

Читайте також:

Як і коли потрібно робити експрес-тест на коронавірус

Що робити, коли повернувся з країни, де зафіксували коронавірус

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: