fbpx
Сьогодні
22:05 18 Бер 2020

У Державній податковій службі підготували відеоуроки про те, як користуватися e-сервісами

Через запровадження карантину, пов'язаного з поширенням коронавіруcу в Україні, Державна податкова служба України підготувала серію відеоуроків про те, як користуватися електронними сервісами.

Про це повідомляє ДПС у Facebook.

Так, перший відеоурок присвячено заповненню декларації про майновий стан і доходи громадян.

У податковій також нагадали, що дедлайн подачі – 1 липня 2020 року.

💥Податкова навчить, як користуватися е-сервісамиПро те, як користуватися електронними сервісами тепер можна дізнатися, переглядаючи прості відеоуроки від податкової. 💁‍♀Перший відеоурок присвячено заповненню декларації про майновий стан і доходи громадян.🗓Дедлайн подачі -1 липня 2020 року💻Декларацію можна подати через електронний кабінет за допомогою електронного підпису. Отримати його можна онлайн через Приват24. 📎Тим, хто не є клієнтами Приватбанку, доведеться скористатися послугами будь-якого іншого акредитованого центру сертифікації ключів. Для оформлення треба прийти із паспортом громадянина України та довідкою про присвоєння ідентифікаційного номера.🦠У такі буремні часи, закликаємо платників користуватися електронними сервісами податкової та максимально перейти на безготівковий розрахунок, щоб убезпечити себе.

Posted by Державна податкова служба України on Wednesday, March 18, 2020

 

"Декларацію можна подати через електронний кабінет з допомогою електронного підпису. Отримати його можна онлайн через Приват24. Тим, хто не є клієнтами ПриватБанку, доведеться скористатися послугами будь-якого іншого акредитованого центру сертифікації ключів. Для оформлення потрібно прийти з паспортом громадянина України та довідкою про присвоєння ідентифікаційного номера", – йдеться в повідомленні.

У податковій закликають платників користуватися електронними сервісами і максимально перейти на безготівковий розрахунок, щоб убезпечити себе.

Нагадаємо, що Рада ухвалила закон про підтримку бізнесу в період карантину.

ВР ухвалила закон для запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі в разі порушення правил карантину.

Верховна Рада ухвалила закон щодо запобігання і поширення коронавірусу в Україні.

Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування та розважальні центри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: