fbpx
Сьогодні
20:40 18 Бер 2020

Шахов після повернення з-за кордону був у телеефірі з іншими депутатами: на яких каналах

Депутат-мажоритарник Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, після повернення з-за кордону ходив на ефіри на українських телеканалах.

Про це в ефірі марафону hromadske заявив депутат від «Голосу» Ярослав Юрчишин.

«Шахов був за кордоном, де високий епідеміологічний поріг. Після повернення був на ефірах 12 і 13 березня на «5 каналі» та на Суспільному. Контактував з обмеженим колом, але достатньо близько», — пояснив депутат.

Юрчишин додав, що в студії одного ефіру було четверо гостей та ведучий, а на другому ефірі у студії було 4 людей разом із ведучою. Крім того, депутат не знає, скільки операторів та журналістів працювали над ефіром.

Юрчишин додав, що після того, як дізнався, що у Шахова коронавірус, вирішив самоізолюватися. Він пояснив, що інфікування в нього не підтверджене, тому він залишатиметься на ізоляції до 23 березня.

«Максимально навіть з рідними не контактувати. Рідні використовують маски, коли спілкуються зі мною. У мене жодних симптомів», — сказав депутат.

На питання, чи потрібно відправити Верховну Раду на обсервацію, Юрчишин відповів, що це було б дуже правильно. За його словами, 13 березня Шахов був 10 хвилин на засіданні екологічного комітету.

Про Шахова та відповідальністьШановні читачі та почитувачі Я був в ефірах з паном Сергієм Шаховим 12 та 13 березня….

Posted by Yaroslav Yurchyshyn on Wednesday, March 18, 2020

Варто зазначити, що Шахов 13 березня ходив на ефір програми продакшену «Ера-медіа» «Доброго ранку, країно», яка виходить на «UA: Першому».

Він був гостем студії разом з іншим народними депутатом від партії "Слуга народу" Арсенієм Пушкаренком.

Пушкаренко вже прокоментував ситуацію.

"Друзі, вам уже всім відомо, що 13 березня ми з колегою Ярославом Юрчишиним були на спільному ефірі з Сергієм Шаховим. Коли стало відомо про підтвердження у колеги Шахова вірусу СOVID 19, я особисто, так само і весь Комітет з питань екологічної політики, пішли на самоізоляцію. Почуваюсь добре, чого і вам всім бажаю!", – коментує народний депутат.

Друзі, вам уже всім відомо, що 13 березня ми з колегою Yaroslav Yurchyshyn були на спільному ефірі з Сергій Шахов….

Posted by Арсеній Пушкаренко on Wednesday, March 18, 2020

У ефірі «Доброго ранку, країно!» Сергій Шахов брав участь разом з іншим народними депутатом Арсенієм Пушкаренком

Posted by Детектор медіа on Wednesday, March 18, 2020

Наразі в Україні відомо про 14 випадків коронавірусу, два з них летальні (померли 71-річна жінка у Житомирській області та 33-річна у Чернівецькій).

Серед інфікованих — нардеп групи "Довіра" Сергій Шахов.

Зазначимо, що усім нардепам, які контактували з Шаховим, зроблять тести на коронавірус.

У свою чергу прес-служба ВР повідомила, що народний депутат був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня, і на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: