fbpx
Сьогодні
16:23 18 Бер 2020

Кравчук заявила, що "Слуга народу" збирає інформацію про хворих нардепів

Фото censor.net

Фракція "Слуга народу" збирає інформацію про хворих народних депутатах. Тим, хто контактував із зараженим коронавірусом нардепом Сергієм Шаховим, рекомендують самоізолюватися.

Про це LB.ua розповіла заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Тим, хто безпосередньо контактував із Шаховим після 11 березня, рекомендавано бути на самоізоляції. Якщо є ознаки вірусного захворювання, то рекомендовано пройти тести на виявлення коронавірусу", – розповіла Кравчук.

Зараз проводиться епідеміологічне розслідування, щоб встановити коло контактів Шахова, додала Кравчук.

"Ті, хто мав якісь ознаки захворювання, не приходили на засідання і не приїжджали до Києва. Поки що ми таку інформацію (про хворих, – ред.) збираємо. Кожен заступник глави фракції контактує зі своєю групою і постійно перевіряє, хто як себе почуває", – зазначила Кравчук.

За її словами, наразі ніхто зі "слуг народу" не здавав тестів на коронавірус.

Наразі в Україні відомо про 14 випадків коронавірусу, два з них летальні (померли 71-річна жінка у Житомирській області та 33-річна у Чернівецькій). Серед інфікованих — нардеп групи "Довіра" Сергій Шахов.

Зазначимо, що усім нардепам, які контактували з Шаховим, зроблять тести на коронавірус.

У свою чергу прес-служба ВР повідомила, що народний депутат був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня, і на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: