fbpx
Сьогодні
10:05 18 Бер 2020

"Епіцентр" продовжує працювати, незважаючи на карантин

Мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр К" не закриватиме однойменні торгові центри на карантин.

Про це повідомляється в заяві на сайті компанії.

"Згідно із заявою Президента України про необхідність безперебійної роботи аптек, АЗС, продовольчих та господарських магазинів, ми продовжуємо виконувати соціальну місію і працювати. Епіцентр забезпечує в своїх магазинах наявність і продаж захисних масок, антисептиків, побутових засобів дезінфекції, спиртовмісних засобів і базових продуктів харчування.

Вводимо строгі європейські стандарти санітарно-гігієнічного контролю безпеки покупців. Ми працюємо згідно з практикою європейських країн, в яких господарські магазини забезпечують населення товарами першої необхідності", – йдеться в ній.

У компанії запевнили, що регулюють кількість відвідувачів відповідно до встановлених обмежень.

Також клієнтам мережі гіпермаркетів стала доступна нова послуга – онлайн замовлення доставки їжі додому із закладів громадського харчування компанії.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

ВР ухвалила закон для запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі в разі порушення правил карантину.

Рада також ухвалила закон про підтримку бізнесу в період карантину.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: