fbpx
Сьогодні
23:31 17 Бер 2020

Зеленський порадив на карантині читати книги та дивитись фільм "1+1"

Президент Володимир Зеленський порадив громадянам на карантині сидіти вдома, читати Забужко та Паланіка та переглянути французький фільм "1+1"

Про це Зеленський заявив у відеозверненні.

Українців, які вже знаходяться на Батьківщині, президент закликав залишатися вдома і проводити час на карантині з максимальною користю.

"Будемо дивитися хороші фільми, читати хороші книги. Зараз, до речі, в соцмережах все питають один у одного, що подивитися або що почитати. Моя сьогоднішня рекомендація така: роман" Вцілілий "Чака Паланіка і" Музей покинутих секретів "Оксани Забужко. І дуже рекомендую чудовий французький фільм "Один плюс один", – додав президент.

Дорогі українці, якщо ви зараз перебуваєте за кордоном і у вас немає змоги повернутися додому, дійте так:1. Зареєструйтесь у системі ДРУГ ось за цим посиланням: https://friend.mfa.gov.ua/#/ Там повідомте МЗС про країну, де ви перебуваєте, й надайте якомога більше інформації про суть проблеми в розділі «Коментар до подорожі». Це дуже допоможе нашим дипломатам та спростить формування списків громадян, які мають терміново повернутися додому. 2. Якщо вам не вдалося зареєструватись, зверніться до українського посольства чи консульства на території країни, де ви перебуваєте. Це можна зробити електронною поштою або за телефоном гарячої лінії. Всі контакти ви знайдете на офіційних сторінках відповідних установ або на сайті МЗС: http://bit.ly/2WkUZab І ще напрочуд важлива інформація. Нами сформовано так звані хабові точки. Потрапивши туди, ви зможете дістатися до України безкоштовно або за пільговими цінами. Це такі міста: Стамбул, Дубай, Абу-Дабі, Прага, Берлін, Варшава, Перемишль, Відень, Братислава, Рига та Вільнюс. Уся детальна інформація буде на офіційному сайті МЗС: https://mfa.gov.ua/Крім того, хочу поділитися низкою важливих посилань.• Оперативна карта роботи пунктів пропуску на час карантину: http://www.customs.gov.ua/?p=533Канали комунікації Міністерства охорони здоров'я:• Сайт: http://moz.gov.ua/• Сторінки у Facebook: www.fb.com/moz.ukr та https://www.facebook.com/moz.ukr/ • Twitter: https://twitter.com/MoH_Ukraine • YouTube-канал: http://bit.ly/39ZKKfo • Офіційні Telegram-канали: @mozofficial та Коронавірус_інфо – @COVID19_Ukraine• Відповіді на основні запитання про COVID-19: http://covid19.com.ua • Instagram: @yemets.moz

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, March 17, 2020

Читайте також:

Коронавірус 2020: як країни вводять карантин та надзвичайний стан через пандемію

Надихаючі вчинки. Як люди поводять себе під час коронавірусу і повертають віру у добро

Як перейти на віддалену роботу: підбірка інструментів

Що робити під час карантину: практичні (та не дуже) поради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: