fbpx
Сьогодні
19:29 17 Бер 2020

Ємець зробив зауваження співробітнику МОЗ на нараді

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець сьогодні провів нараду для співробітників, на якому оголосив, що з завтрашнього дня вони повинні приходити на роботу в масках.

При цьому, не чекаючи завтрашнього дня, він пред'явив одному зі співробітників претензію за те, що той не в масці.

Відео виступу Ємця є в розпорядженні LB.ua.

"Ми ж не знаємо… у нас немає поки тестів, щоб усіх вас перевірити на наявність цього вірусу. Тому одягніть маску і не заразитеся, – далі Ємець звертається до одного зі співробітників в залі. – Як ваше прізвище? Гілка? Стрілка? Стрілка. Як звуть? Чому ви без маски?".

Далі між співробітником і Ємцем сталася перепалка на тему того, чи захистить маска від хвороби.

"Вона не захищає його, але захищає мене. Зрозуміло чи ні? (Тут не зовсім зрозуміло, про що говорить міністр, можливо, він має на увазі, що співробітники можуть виявитися заразними і тому повинні бути в масках. Він також підкреслює, що це рекомендація головного санітарного лікаря Віктора Ляшко – LB.ua). Як хірург, я розумію, що говорю. Причому, кардіохірург, – продовжує міністр. – Ніяких питань до мене, у мене немає часу на це. І ви виконаєте те, що я вам сказав" .

Свій виступ міністр закінчив словами: "А якщо ви заразили вашого сусіда зліва, ви будете за це відповідати. Я вам бажаю здоров'я і щастя".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: