fbpx
Сьогодні
12:57 17 Бер 2020

В Укравтодорі не скасовують дорожні роботи через карантин

Роботи з будівництва та ремонту автошляхів, які почалися весною 2020 року, не скасовуватимуть попри запровадження обмежувальних заходів у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляють у Державному агентстві автомобільних доріг України (Укравтодорі).

"Водночас хочемо наголосити на тому, що уповільнення сезону дорожніх робіт наразі не передбачається. Усі будівельні та ремонтні роботи тривають у штатному режимі", — йдеться у повідомленні Укравтодору.

Там зазначають, що рекомендували підрядникам, які ремонтують дороги, проводити роз'яснювання серед своїх працівників щодо поширення коронавірусу та проводити моніторинг стану самопочуття працівників. Крім цього, будівельників автошляхів мають забезпечити дезинфікуючими засобами.

Частину своїх працівників, які не задіяні у ремонті, Укравтодор планує перевести на роботу з дому.

Раніше стало відомо, що через теплу зиму Укравтодор почав ремонтні роботи завчасно.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

ВР ухвалила закон для запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі в разі порушення правил карантину.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: