fbpx
Сьогодні
21:29 17 Бер 2020

В Офісі генпрокурора пояснили, чому суд арештував Левіна лише на 2 місяці

Печерський суд арештував підозрюваного в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна до 2 квітня, оскільки саме тоді закінчиться строк досудового розслідування.

Про це повідомили у Офісі генерального прокурора.

В ГПУ зазначили, що суд не міг ухвалити рішення про більший термін тримання Левіна під вартою.

"Суд не міг ухвалити рішення про застосування запобіжного заходу на більший строк у зв'язку із тим, що залишалося 17 днів до завершення строку досудового розслідування у вказаному провадженні. Зважаючи на це прокурор подав клопотання про продовження строку досудового розслідування. На даний час воно не розглянуто. Після його задоволення прокурори подаватимуть нове клопотання про обрання запобіжного заходу", – пояснили у Офісі генпрокурора.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва заарештував підозрюваного в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна до 2 квітня.

Раніше ЗМІ повідомляли, що підозрюваного в організації нападу на активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна (Москаленка) у понеділок, 16 березня, доставлять до України.

Зазначимо, Левін анонсував гучні заяви після екстрадиції.

Нагадаємо, 24 січня у Болгарії затримали підозрюваного в організації нападу на Катерину Гандзюк – Олексія Москаленка (Левіна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: