fbpx
Сьогодні
12:37 17 Бер 2020

Увага: коли у містах України закриють метро

Метрополітен у Києві, Дніпрі та Харкові з 17 березня не працюватиме через карантин в Україні — попередньо до 3 квітня.

Так, за інформацією міського голови Києва Віталія Кличка з 23:00 17 березня київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів.

"Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків.

Закликаю киян піклуватись про власне здоров'я, безпеку і залишатись вдома. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих: користуватись засобами індивідуального захисту. Зберігаючи спокій діймо виважено і свідомо", – сказав Кличко.

Наземний пасажирський транспорт працюватиме в штатному режимі, дублюючи лінії метро.

В Києві тимчасово закривається метрополітен

Друзі! Київ живе в умовах суворих обмежувальних заходів. Згідно рішення урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків. Тому, сьогодні з 23-ої години київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів. Попередньо до 3 квітня. Наземний пасажирський транспорт працює в штатному режимі, дублюючи лінії метро. Я закликаю киян піклуватися про своє здоров'я та безпеку і залишатися вдома. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих – користуватися засобами індивідуального захисту.

Posted by Віталій Кличко on Tuesday, March 17, 2020

 

Метро у Харкові припиняє працювати з 20:00 17 березня. Рішення ухвалили відповідно до наказу Департаменту інфраструктури Харківської міської ради. Попередньо також до 3 квітня.

Як передає hromadske у Дніпровському метрополітені, роботу припиняють орієнтовно о 15:00 17 березня.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

ВР ухвалила закон для запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі в разі порушення правил карантину.

Рада також ухвалила закон про підтримку бізнесу в період карантину.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: