fbpx
Сьогодні
12:06 17 Бер 2020

Правоохоронці викрили схему незаконного заволодіння машинами зі штраф майданчиків

Правоохоронці викрили схему незаконного заволодіння автомобілями зі штраф майданчиків, у якій були задіяні працівники державної виконавчої служби та спрівробітники МВС.

Про це написав міністр юстиції Денис Малюська у Facebook.

"Як і обіцяв історії з затриманнями працівників Мін'юсту продовжуються (і навіть ця ще далеко не остання). весна ж – пора саджати".

За даними Малюськи, працівники державної виконавчої служби Дніпровського району Києва за даними слідства спільно з працівниками сервісних центрів МВС обирали собі автомобілі на штрафмайданчиках до вподоби, підробляли судові рішення та документи виконавчих проваджень, оформляли автомобілі на підставних осіб та реалізовували або користувались ними.

Мова йде про групу осіб (кілька десятків) яку підозрюють у системному заволодінні автомобілів громадян, які потрапили на штрафмайданчики у зв'язку з арештами чи обтяженнями. Орієнтовна кількість автомобілів – кілька сотень.

На позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня президент Володимир Зеленський розкритикував правоохоронні органи за недостатню боротьбу з корупцією та відсутність результатів у розслідуванні резонансних справ.

колеги, ну серйозно, у мене фотки з динозаврами закінчуються, а ви все ще ніяк не припините вчиняти злочини, майте…

Posted by Denis Malyuska on Tuesday, March 17, 2020

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: