fbpx
Сьогодні
12:56 16 Бер 2020

Завтра депутати працюватимуть в масках, деяким нардепам зле

Верховна Рада вранці 17 березня проведе позачергове засідання, на якому депутати працюватимуть у медичних масках, а надалі цього тижня замість пленарних засідань будуть засідання комітетів.

Про це заявили на погоджувальній раді парламенту в понеділок.

З вівторка 17 березня Верховна Рада переходить у комітетський режим – це передбачено змінам и до календарного графіка парламенту.

Однак о 8-й ранку почнеться позачергове засідання Верховної Ради.

Парламентські слухання теж відкладаються.

Депутат від групи "За майбутнє" Дмитро Лубінець: "Дмитро Олександрович, на завтра зобов'яжіть усіх депутатів приходити у масках. І всі представники Кабміну, запрошені повинні бути завтра в сесійній залі виключно в медичних масках".

Відповідь голови Верховної Ради Дмитра Разумкова: "Завтра будуть маски. Вас забезпечать масками. І апарат так само – апарат у цьому плані потурбувався. Будуть забезпечені і працівники апарату. І пройшла дезінфекція зали Верховної Ради, і кулуарів, і цього залу. Треба віддати належне нашому апарату: він відпрацював – дай Бог кожному так працювати".

Спікер також повідомив: "У нас є народні депутати, які повернулися з відряджень закордонних, які не досить добре себе почувають – і завтра їх не буде на позачерговому засіданні Верховної Ради. Прошу розглянути на комітеті можливість не враховувати це при нарахуванні заробітної плати народним депутатам".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: