fbpx
Сьогодні
10:50 16 Бер 2020

Укрзалізниця з 16 на 17 березня припинить міжнародне пасажирське сполучення

У ніч з 16 на 17 березня "Укрзалізниця" призупиняє міжнародне залізничне пасажирське сполучення.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" в спеціальному інформаційному телеграм-каналі.

"У ніч з 16 на 17 березня 2020 року "Укрзалізниця" повністю припиняє міжнародне пасажирське залізничне сполучення. Низка міжнародних поїздів здійснить останні рейси сьогодні".

Згідно з оголошенням "Укрзалізниці", пасажирам повертається повна вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без стягнення додаткових зборів.

"Для цього потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу, квитки придбані через інтернет повертаються через онлайн сервіси. На поїзди, яким буде обмежений маршрут, повну вартість квитка можна повернути в разі, якщо була скасована зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ", – зазначається в повідомленні.

Для того, щоб швидко і ефективно інформувати пасажирів про новини в пасажирському секторі "Укрзалізниця" створила телеграм-канал UzInfo.

"На каналі ви швидко дізнаєтесь про зміни в розкладі, додаткових поїздах і про ситуацію з коронавірусом на поточний момент".

Крім того, поїзд "Чотирьох столиць" не відправиться в рейс 16 березня в зв'язку з карантином в Литві і Латвії.

Також, через припинення залізничного сполучення з Польщею низку поїздів відмінено, а деяким обмежені маршрути прямування.

Зокрема, поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль і поїзду Одеса-Перемишль обмежений маршрут до Львова. Про подальший графік проходження цих поїздів "Укрзалізниця" поінформує додатково.

Митниця України запустила інтерактивну карту, на якій відмітила усі пункти пропуску.

В Україні 17 березня буде повністю обмежено авіасполучення через новий тип коронавірусу COVID-19.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: