fbpx
Сьогодні
15:41 16 Бер 2020

Укрзалізниця призупиняє рух приміських поїздів через держкордон

"Укрзалізниця" призупиняє рух приміських поїздів через державний кордон із метою запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції Covid-19.

"Укрзалізниця" призупиняє рух і обмежує маршрут низки приміських і регіональних поїздів, що курсують через державний кордон", – повідомляє компанія на сайті.

Відповідно, скасовано електрички, що курсують через кордон із Білоруссю: Ковель-Вижва-Ковель, Вижва-Хотислав-Вижва та Гомель-Сновськ-Гомель.

Обмежено маршрут електричок Ковель-Хотислав-Ковель через станцію "Заболоття", Сарни-Горинь-Здолбунів через станцію "Удрицьк", Брест-Заболоття-Брест через станцію "Хотислав", Барановичі-Удрицьк-Барановичі через станцію "Горинь" і Чернігів-Йолча -Чернігів через станцію "Неданчичі".

Курсування електричок за маршрутом Львів-Держкордон-Львів обмежено через станцію "Мостиська-2".

Скасовано також курсування електропоїздів за маршрутами Рені-Етулія-Рені, Кишинів-Одеса-Кіщінев, Чернівці-Ларга-Чернівці та Чернівці-Сокиряни-Чернівці.

Як повідомлялося, станом на 16 березня у світі налічується 168 тис. 768 осіб, інфікованих коронавірусом COVID-19, кількість жертв інфекції досягла 6,510 тис., одужали понад 76,8 тис. осіб.

О 00:00 16 березня Україна тимчасово закрила майже сотню пунктів пропуску та тимчасово заборонила в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства.

Обмеження пропускних операцій на державному кордоні України вводяться відповідно до рішень РНБО та уряду, ухвалених через пандемію вірусу COVID-19.

Після 17 березня українці зможуть потрапити в країну на автомобілі та в пішому порядку.

Читайте також:

Як і коли потрібно робити експрес-тест на коронавірус

Що робити, коли повернувся з країни, де зафіксували коронавірус

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: