fbpx
Сьогодні
09:31 15 Бер 2020

У Казахстані заарештовано чоловіка, який прикидався хворим на коронавірус

У Казахстані, де вже діє карантин через COVID-19, поліція затримала чоловіка, який імітував зараження коронавірусом, повідомляє прес-служба поліції Алма-Ати.

Поліцейські виявили хулігана, перевіряючи соціальні мережі. На сторінці порушника в Instagram було розміщено відеозапис "розіграшу", який 23-річний житель Алма-Ати влаштував в метро. Молодик посилено кашляв, прикидаючись хворим, що відлякувало інших пасажирів метрополітену.

Винуватця затримали за звинуваченням у дрібному хуліганстві і, за рішенням міжрайонного адміністративного суду Алма-Ати, засудили до адміністративного арешту на 10 діб. Перед судом хуліган публічно розкаявся і вибачився за свою поведінку.

У Казахстані карантин введено з 13 березня — заборонені всі масові заходи, скасовані конференції, семінари та виставки, закриті розважальні заклади. Учнів шкіл достроково відправлять на канікули, а студенти вузів і коледжів переведуть на дистанційне навчання. На момент оголошення карантину випадків зараження коронавірусом в Казахстані не було, проте до теперішнього часу хворіють вже шестеро людей — четверо в Алма-Аті і двоє — у столиці країни, Нур-Султані.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: