fbpx
Сьогодні
14:56 15 Бер 2020

На Донеччині обмежують пропуск через КПП: хто зможе повернутися

Фото Reuters

Обмежуємо пропуск через контрольно-пропускні пункти на Донеччині. Таке рішення ухвалене командуванням Операції об'єднаних сил.

Про це повідомив очільник Донецької ОДА Павло Кириленко.

Зазначається, що з 00:00 годин 16 березня і до 3 квітня на підконтрольну українському уряду територію зможуть повернутися лише громадяни, які мають постійну реєстрацію на підконтрольній території. На тимчасово окуповану територію протягом цього періоду зможуть виїхати лише ті особи, які там проживають.

"Просимо із розумінням поставитися до цих заходів – вони спрямовані на збереження життя і здоров'я людей!", – зазначив Кириленко.

Також він звернув увагу на те, що Донецька обласна військово-цивільна адміністрація докладає зусиль для вирішення питання відтермінування верифікації осіб, які живуть на тимчасово окупованих територіях, для отримання ними пенсій та соціальних виплат. Український уряд розглядає можливість призупинення норми про обов'язкову верифікацію протягом 60 днів.

Зазначимо, голова ДПСУ заявив, що Кабмін поки не прийняв рішення щодо обмеження перетину КПВВ на Донбасі.

Раніше Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, розповівши про низку заходів для мінімізації поширення коронавірусу територією України.

В Україні 17 березня буде повністю обмежено авіасполучення через новий тип коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, що МЗС України наполегливо рекомендує громадянам не їздити за кордон.

В Україні уряд створив спеціальну інфосторінку з усією актуальною інформацією щодо китайського коронавірусу: https://covid19.com.ua/

Читайте також:

Як і коли потрібно робити експрес-тест на коронавірус

Що робити, коли повернувся з країни, де зафіксували коронавірус

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: