fbpx
Сьогодні
22:51 14 Бер 2020

В Україні податкова служба посилює заходи безпеки через коронавірус

Державна податкова служба (ДПС) розіслала територіальним органам листи із переліком невідкладних заходів щодо посилення заходів через поширення коронавірусу в Україні.

Про це повідомив голова ДПС Сергій Верланов у Facebook.

"Всім відомо, наскільки складною є ситуація в Італії, Франції, Німеччині та інших країнах. Як показує світова практика, на ранніх стадіях розповсюдження хвороби необхідно діяти рішуче. Ми вже бачимо, що країни, які діють на випередження, які провели заходи, що на той момент здавались непропорційними – відчутно зменшили кількість смертей", – написав Верланов.

На його думку, на сьогодні не може бути надмірних заходів безпеки.

"Як голова податкової я особисто відповідаю за здоров'я та життя наших працівників, тому обов'язок керівництва служби – бути на крок попереду. Ціна бездіяльності може виявитись надто високою", – додав очільник служби, наголосивши керівникам в регіонах, що зараз найвищий пріоритет – забезпечення безпеки співробітників служби та платників податків", – зазначив Верланов.

Він додав, що ДПС вже розіслала територіальним органам листи із переліком невідкладних заходів, роз'яснювальні постери та відео.

"Знімаємо серію інформаційних відеоуроків з користування електронними сервісами. Використання електронного кабінету дозволить платникам менше відвідувати податкову і, тим самим, знизити небезпеку інфікування. Перші такі відео з'являться вже наступного тижня", – підкреслив Верланов.

Окрім того, в ДПС закликають співробітників служби й платників податків усвідомити серйозність ситуації.

"Кожен на своєму місці має вжити всіх заходів для того, щоб зберегти своє здоров'я та здоров'я своїх близьких. Впевнений, що колектив нової податкової покаже приклад ефективної командної роботи перед лицем цієї загрози", – підсумував голова ДПС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: